Regulamentul Companiei:

 1. AlegeCoral.eu reprezintă unul dintre distribuitorii independenți ai produselor Companiei Coral Club.
 2. AlegeCoral.eu este doar un site informativ, care promovează produsele oficiale ale companiei Coral Club. Toate comenzile de produse se fac pe site-ul oficial al companiei Coral Club și se livrează direct de către Coral Club. AlegeCoral.eu nu poartă răspundere pentru calitatea produselor livrate sau orice cauză ce privește produsele companiei.
 3. Toate textele conținute pe acest site au numai scop informativ și nu pot fi tratate ca sfaturi medicale și nici nu pot fi înțelese ca bază pentru:
  • indicații privind utilizarea medicamentelor și tratarea anumitor boli;
  • indicații privind utilizarea dispozitivelor medicale;
  • nu este nevoie de proceduri și terapii medicale;
  • informații conform cărora medicamentele au numai sau în principal proprietăți ale produselor cosmetice, alimente sau alte bunuri de consum;
  • efectuarea unui diagnostic și indicarea terapiei.
 4. Produsele sunt destinate doar utilizării personale. Compania nu răspunde de acţiunile ulterioare ale consumatorilor cu produsele achiziţionate.
 5. Produsele Coral Club sunt suplimente alimentare, vă rugăm să citiți prospectul înainte de utilizare. Compania nu poartă răspundere de efectele adverse ale suplimentelor alimentare, acestea pot fi diferite pentru diferite persoane.
 6. Compania garantează protejarea datelor personale, oferite de către dvs. în procesul deînregistrare şi nu se pot transmite către terţe persoane.
 7. Informaţia va fi utilizată de către compania Coral Сlub doar pentru asigurarea condiţiilor optime în timpul utilizării acestui site, pentru informarea prin e-mail şi SMS a utilizatorilor despre noile produse şi servicii.
 8. Toată informaţia şi/sau datele culese sunt necesare pentru:

  • pentru analiza statisticii de vizitare a site-ului și a preferințelor cumpărătorilor;
  • pentru îmbunătățirea calității serviciilor;
  • pentru efectuarea comenzilor;
  • pentru controlul plăților și a livrării comenzilor;
  • pentru soluţionarea eventualelor litigii.

  Toate datele cu caracter personal transmise de către dvs. sunt criptate prin intermediul protocoalelor special, de exemplu protocolul SSL.

 9. Persoanele cu vârsta sub 18 ani nu pot fi utilizatori ai site-ului, iar compania nu poartă răspundere pentru acest fapt.
 10. Pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru, vă informăm că utilizăm servicii precum Google Analytics sau Hotjar.
 11. Cookies este un fişier în format text, care se păstrează în calculatorul utilizatorului în vederea identificării. Putem să folosim acest fişier în momentul în care reveniţi pe site, pentru identificarea dvs. şi asigurarea utilizării optime a site-ului.
  Atenție! Dacă blocaţi textul în browser-ul web, nu veţi putea avea acces la posibilitatea utilizării acestui site în totalitate.
 12. Informațiile conținute în acest site nu reprezintă o ofertă comercială.