Despre Noi

Cine suntem?

Suntem unul dintre distribuitorii independenți ai produselor Coral Club, iar activitatea noastră s-a născut din pasiunea pentru sport, nutriție corectă și un mod de viață sănătos.

Consumăm alimente bogate in vitamine, iar suplimentele naturale fac parte din meniul nostru zilnic, fapt ce ne motivează să le recomandăm sincer tuturor rudelor și prietenilor noștri. În calitate de distribuitori Coral Club, vă invităm  cu drag să încercați gama noastră de produse – certificate la cele mai înalte standarde de calitate și cunoscute în toată lumea pentru rezultalele excepționale de imbunătățire și menținere a sănătății interioare și exterioare. 

Urmărește-ne

Oportunitățile Companiei:

Te întrebi care sunt avantajele unui parteneriat alături de noi? Am listat mai jos câteva dintre ele:

Reducere la toate produsele: 

Ia-ți cardul de membru și primește o reducere de 20% la cumpărarea fiecărui produs! Înregistrarea se face gratuit, simplu și rapid, direct pe site-ul nostru! Pentru a activa codul de membru e nevoie să faci prima comandă în maximum 90 de zile de la data înregistrării.

Bonusuri lunare pentru fiecare recomandare: 

Invită-ți prietenii la Coral Club și primește 5% bonus pentru achizițiile lor!

Premii și din nou reduceri: 

Pentru că vrem să te bucuri de fiecare comandă și să îți mulțumim pentru că ai ales Coral Club, am creat și un sistem simplu de gamificație pentru tine și prietenii tări! Acumulează 500 de puncte în contul tau și primește statutul de Consumator Premium! Noul statut îți oferă un extra bonus de 10% din suma tuturor achizițiilor tale! 

Produse gratuite: 

În calitate de Consumator Premium, puteți comanda produse și achita cu bonusurile personale (până la 30% din valoarea comenzii). De asemenea, în calitate de partener al companiei pute’i primi premii valoroase și produse bănești! Scrie-ne pentru a afla mai multe detalii!

După cum vedeți, colaborarea cu noi nu este doar o oportunitate pentru prețuri mai mici ale produselor, mulți dintre partenerii noștri aleg Coral Club pentru o sursă suplimentară sau principală de venit. Vrei să afli mai multe detalii? Scrie-ne! 😉