APĂ ALCALINĂ

20% REDUCERE

PENTRU FIECARE PRODUS

APĂ ALCALINĂ

Marea ascunde în adâncurile ei o lume plină de mistere.  De asemenea, marea influențează semnificativ viețile noastre indiferent de locul unde trăim, aceasta controlează clima și aerul pe care noi toți îl respirăm. 

Marea ne oferă o bogată sursă de hrană și minerale, iar în adâncurile sale conține și mai multe secretele pentru îmbunătățirea sănătății și longevității umanității. 

În apele cristaline din largul arhipelagului din Japonia există vechi insule cunoscute astăzi ca Okinawa, acolo unde de află unele dintre cele mai mari și prolifice recife de corali din lume. 

De mii de ani, marea a consolidat straturi de corali. 

Atunci când coralul moare, este purtat în cele din urmă de mare formând așternuturi de corali. Așternuturile de corali se transformă în praf de coral, iar de aici începe istoria companiei Marin Coral și a pliculețelor de Coral Mine.

Acest produs vine din vechi așternuturi de corali, la paharul cu apă potabilă și la corpul tău.

COMANDĂ AICI pliculețele de coral pentru o apă alcalină la tine acasă.

apa de coral

APĂ ALCALINĂ PENTRU CONSUM ZILNIC

Insula Okinawa, însuflețită de peisaje colorate și infinite organisme ale vieții acvatice, sunt rămășițe ale vechilor recife de corali construite în timp pentru a forma o întindere largă unde mulți dintre localnici se bucură de o remarcabilă viață sănătoasă.  Ei trăiesc, își petrec timpul liber, muncesc pe mare, se bucură de apa pură și aerul proaspăt. 

Studiile au demonstrat că oamenii din această regiune nu numai că trăiesc mai mult decât oricine altcineva din lume, dar au și o rată scăzută de cancer, boli ale inimii, diabet, artrită sau alte boli degenerative.

COMANDĂ AICI pliculețele de coral pentru o apă alcalină la tine acasă.

Calitatea vieții de care se bucură localnicii acestei insule în ultimii ani pare să fie mai bună decât oriunde in lume. Aici locuiesc multe persoane cu vârste cuprinse între 80 și 115 ani, iar majoritatea locuitorilor se bucură de o viață activă și lipsită de boli, ceea ce nu putem spune de majoritatea comunităților din lumea întreagă.

Apa alcalină și Coral Mine - Origini

APĂ ALCALINĂ - PROPRIETĂȚI ȘI RECOMANDĂRI

Locuitorii de pe insula Okinawa au cea mai scăzută rată a mortalității pricinuită de cancer sau boli ale inimii, iar mulți cercetători și medici au venit pe insulă pentru a studia faptul ce stă la baza tine longevității și sănătății indigenilor. Specialiștii au descoperit că sursa sănătății nu vine în întregime din exercițiile fizice riguroase sau de la dieta sănătoasă, dar și provine în mare parte din apa pe care localnicii o consumă, apa pe care o beau și locuitorii din Okinawa este diferită de apa de oriunde de pe glob. Când plouă, apa pătrunde prin vechii corali, culegând elemente necesare aportului de calciu și magneziu.

COMANDĂ AICI pliculețele de coral pentru o apă alcalină la tine acasă.

Apa este unicul și cel mai important nutrient pentru menținerea vieții. Organismul uman conține 70% apă, iar sângele este 90% apă. Sângele este responsabil pentru transportul hranei în fiecare celulă vie, iar în condiții normale, o persoană necesită între 1,5 și 3 litri de apă în medie pe zi. Din nefericire, rezerva de apă a globului scade semnificativ din cauza poluanților, pesticidelor și ploilor acide, iar elemente nocive organismului uman precum sunt cloroformul, aluminiul –  au fost găsite în majoritatea apelor potabile de pe glob.  Acești poluanți provin din deșeurile fabricilor din agricultură sau din sistemele de canalizare, care găsesc o cale de acces în sistemul de alimentare cu apă potabilă. În aproape oricare casă din lume această simplă demonstrație arată cum apa cu corali ajută la purificarea apei obișnuite.

Se poate locui intru o zonă unde apa conține foarte puțin clor sau chiar deloc, dar totuși, are un PH scăzut și un nivel de ridicat de acizi. Oganismul uman necesită apă cu un nivel ridicat al PH-ului, pentru a lupta împotriva bolilor.

Apa alcalină și Coral Mine - studii și investigații realizate în cadrul Institutului Bion din Slovenia.​

APĂ ALCALINĂ - OPINII

Andreea, 25 ani

“În opinia mea, acest produs de la compania Coral Club ajută la alcalinizarea organismului și la menținerea pH-ului adecvat. Mă simt mult mai activă și mai productivă după ce am început a consuma apa alcalină”.

Monica, 37 ani

Apa este foarte importantă pentru mine, iar apa alcalină este practic factorul care îmi arată direct calitatea apei pe care o beau. Coral Club m-a ajutat practic să am o apă alcalină direct la mine acasă, simplu și rapid.

Mihai, 44 ani

“După părerea mea, Coral mine este un produs inovativ în vremurile noastre. Chiar aș spune, revoluționar. Este exact ca și un pliculeț de ceai, mega comod și ușor de utilizat.  Recunosc, sunt mai sănătoas și am o viață mult mai activă acum”.

APĂ ALCALINĂ - PREȚ

„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima.

Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine.

COMANDĂ AICI pliculețele de coral pentru o apă alcalină la tine acasă.

APĂ ALCALINĂ - UNDE O CUMPERI?

Mai jos veți găsi un link către magazinul oficial cu produsul Coral Mine, pentru a crea “apă de coral”, apă alcalină. Prețul cu discount va apărea după înregistrare. Înregistrați-vă pentru a primi o reducere de 20% la achiziționarea produsului.