Imunitate

Start rapid și eficient pentru IMUNITATE

Organismul uman este ca o maşinărie vie extraordinară, dotată cu un sistem magic de autoreglare și protecție. IMUNITATEA este o importantă parte a acestuia. Secretele acestei mașinării însă, nu sunt descoperite nici pană astăzi. Mai mult, un numar considerabil de oameni nici nu banuiește puterile interne și miraculoare ale propriei sale “mașinării”.

Este bine știut că organismul nostru are o mulțime de nivele de protecție, un potenţial enorm pentru regenerare şi autovindecare, şi un grad foarte înalt de adaptabilitate. Din acest considerent, fiecare dintre noi este direct responsabil de propriul corp, precum și de buna lui funcționare.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor știu că atunci când apare o durere, este foarte importantă adresarea la timp la un medic de specialitate. De ce? Pentru că medicul are sarcina de a rezolva problema de sănătate care a apărut deja,  iar noi suntem direct responsabili de înlăturarea cauzelor care au produs boala și mai ales, de prevenirea apariției patologiilor noi.

VEZI AICI setul complex pentru imunitate – Immunity Pack, realizat de specialiștii Coral Club.

De ce ne îmbolnăvim?

Stilul de viată neechilibrat şi obiceiurile nesănătoase au dus la apriţia unui numar considerabil de patologii cronice. În același timp, medicina modernă a facut un salt colosal în domeniile diagnosticului, transplantalogiei, chirurgiei, dar, cu toate acestea, bolile cronice rămân o problemă stringentă.

Este extrem și foarte important de știut însă, că organismul uman este un complex alcătuit din 12 sisteme de organe, care funcţionează ca un tot întreg. VEZI AICI Conceptul simplu de sănătate în doar 5 PAȘI.

Ne îmbolnăvim, în mare parte, anume din cauza neglijării faptelor menționate mai sus. Pentru că acordăm o atenție enormă în tratarea unui simptom și a unui organ anume, fără a ne orienta atenția asupra sistemului întegru. De asemenea, ne orientăm prea mult pe simptome și pe înlăturarea acestora, ca și exemplu – durere de cap, slăbiciune, oboseală, lipsa de somn, și analizăm mai puțin cauza acestor simptome.

Atunci când cunoaștem cauza, acționăm practic la rădăcina problemei și astfel, putem să o înlăturăm mai ușor. Mai mult, prevenim dezvoltarea și evoluarea ei într-o infecție și apoi, într-o boală.

În calitate de susținători ai reglării sistemului imunitar specialiștii Coral Club recomandă Super Flora, Assimilator, Spirulina, Chlorella și Pau D’Arco cu Seleniu.

Cel mai important element al “mașinăriei” noastre, pe care îl putem influența direct este elementul de apărare – IMUNITATEA. Aici vorbim despre sistemul imunitar, care este organizat perfect pentru a-şi îndeplini funcţia sa principală: cea de apărare. VEZI ZICI setul complex pentru imunitate – Immunity Pack, realizat de specialiștii Coral Club.

Ce este imunitatea?

Sistemul imunitar reprezintă un sistem de apărare gazdă, care cuprinde multe structuri și procese biologice în cadrul unui organism, care protejează împotriva bolilor. Atunci când funcționează corect, sistemul imunitar detectează o mare varietate de agenți, cunoscuți sub numele de agenți patogeni, viruși sau viermi parazitari și neutralizează acțiunea lor dăunatoare pentru țesutul sănătos al organismului.

Organele care fac parte din sistemul imunitar:
  • Amigdalele și adenoizii (polipii nazali);
  • Glanda timus;
  • Nodulii limfatici;
  • Splina;
  • Apendicile;
  • Placi limfoide Peyer;
  • Maduva osoasa.

Împreună, organele sistemului imunitar produc principalele noastre celule protectoare, numite limfocite, cunoscute și sub demunirea de globule albe. VEZI AICI Conceptul simplu de sănătate în doar 5 PAȘI.

Cum funcționează imunitatea?

Imediat ce organismul este atacat de o infecție, adică de bacteriile patogene precum microbii sau virușii, care încearcă să patrundă în el, limfocitele încep să producă anticorpi. Anticorpii reprezintă o serie de proteine care sunt armele imunității noastre. Aceștia atacă „invadatorii” și intră într-o adevărată luptă cu ele. Doar atunci când sistemul imunitar este sănătos, iar limfocitele sunt puternice şi într-o cantitate necesară, lupta este câstigată!

În timp ce limfocitele stau la straja sănătății noastre în sânge, în celulele organelor interne se află „colegele” lor, macrofagele, a căror sarcină este să „aresteze” imediat bacteriile care au ajuns în țesuturi.

În calitate de susținători cu spectru antiinflamator, specialiștii Coral Club recomandă Curcumina liposomală, Omega 3/60, Coral Cat’s Claw, Coral Boswellia sau MSM.

De  responsabilitatea  fiecăruia  dintre noi depinde direct crearea condițiilor necesare pentru ca organismul nostru să funcționeze cât mai eficient la nivel de sisteme. De ce? Pentru că este mult mai uşor şi mai eficient să previi înbolnăvirea, iar medicina poate fi doar un suport al procesului principal, la care trebuie să lucrăm chiar noi în mod constant şi obligator. VEZI AICI Conceptul simplu de sănătate în doar 5 PAȘI.

Cum dăm un start rapid pentru imunitate?

După cum știm din conceptul simplu de sănătate în doar 5 pași, este necesar să avem o abordare integrată a sănătății. Atunci când respectăm riguros consecutivitatea acestor pași, reușim să pornim acea mașinărie magică a sănătății, unde fiecare sistem de organe își exercită corect funcția. Astfel, corpul nostru devine un sistem armonios și bine protejat.

Deci, cum dăm start rapid imunității în 7 pași simpli și eficienți:

1. Gândirea pozitivă

Atunci când fiecare zi este o nouă provocare şi te întrebi cum sa-i faci faţă, amintește-ți că starea psihologică şi atitudinea pozitivă sunt decisive pentru buna funcţionare a organismului tău. Este demonstrat că odată cu stresul emoțional puternic, crește producția hormonilor de stres, adrenalina și cortizolul, dar și de acetilcolină, denumită și „hormonul slăbiciunii”. Acest fapt face ca sistemul imunitar al corpului uman să fie mai vulnerabil.

2. Aerul curat

Aerisirea regulată a încăperilor nu este doar necesară, ci obligatorie! Aerul curat îmbunătățește inspirația și respirația și respectiv, procesul de realizare și transport de oxigen curat pentru creier.

3. Sportul

Exercițiul fizic reprezintă antrenamentul și lansarea activitaţii tuturor sistemelor. În acest fel scăpăm de toxine într-un mod natural.

4. Hidratarea

Consumul unei cantități necesare de apă alcalină, cu potențial de oxido-reducere te ajută să elimini rapid deșeurile metabolice din organism.

5. Hrana vie

Un aport sporit la alcalinizarea organismului îl are și consumul unui meniu bogat în crudităţi. Acestea cresc energia organismului și susțin sistemul imunitar. De asemenea, suplimentează organismul cu enzimele și vitaminele necesare.

6. Consum redus de zahăr

Zahărul contribuie la prosperarea organismelor patogene, inclusiv a virușilor. Această substanță influențează direct şi la slăbirea imunității. Tu faci alegerea 😉

7. Suplimentele naturale

Deși hrana vie și alimentația sănătoasă ne ajută să asigurăm organismul nostru cu o cantitate specifică de vitamine și minerale, suplimentele alimentare îți pot furniza o serie de nutrienți necesari, care nu se găsesc, de obicei în alimentația zilnică, sau se găsec într-o cantitate foarte redusă. În majoritatea cazurilor, un supliment alimentar natural va oferi aportul necesar de micronutrienți de care are nevoie organismul tău, inclusiv pentru profilaxie și buna functionare a fiecărui sistem de organe.

VEZI AICI Conceptul simplu de sănătate în doar 5 PAȘI, care include pachetele necesare pentru hidratare, deparazitare, detoxifiere, alimentare și susținerea imunității.

În acest sens compania Coral Club a elaborat un sistem complex, simplu și eficient, ghidat pas cu pas și bazat pe rezultate grandioase şi o experiență de 22 de ani a specialiştilor de talie mondială în domeniu. Acest complex te ajută sa creezi toate condiţiile necesare pentru o sănătate de fier!

Și amintește-ți mereu, ești propriul stăpân al corpului și a stării tale de bine 🙂